3 martie 2009

Umbre.


Ahhh,poza asta imi inspia asa...o poveste de dragoste in care poate interveni numai timpul...el este inamicul si in acelasi timp aliatul iubirii dintre ei.
E urat cad sufletul vrea ceva,sa danseze sa se elibereze de toate grijile,sa iubesca,sa fie totul usor si frumos.Sa iasa soarele pe strada lor si sa nu mai apuna decat odata cu despartirea de aceasta lume...cruda.
Mintea...ea este pe care de obicei o uramam des inmia vrea altceva.ea este mai "smart" si ne face sa ne razgandim si sa ne gandim la procentul mic de esec care ar putea sa apara si sa il mareasca din caua grijilor zilnice.Ea de multe ori este inaminul inimii,adevaratul inamic al inimii.Din cauza ratiunii te retragi din calea mlor lucruri pe care le'ai urama daca ai gandi cu inima.Si uite asa viata trece pe langa noi in viteza,fara sa ne dam seama,trece si nu o mai putem schimba...doar erula sa apreciem in bine sau rau ceea ce deja am facut,ceea ce nu poate fi schimbat.Odata ce ea trece pe langa noi,trec si anii cu ea si sentimentele noastre.
Viata...scena de teatru inca neterminata.Avem rolul principal,dar replicile ne sunt date si nu avem curajul sa intervenim,sa schimbam,sa adaptamasa cum am vrea sau poat ne reazvratim in aceasta privinta ,dar de ele mai multe ori prea tarziu.Si uite asa oportunitatile trec,prietenii trec si ei.Da,prietenii iti fac viata mai usoara,ei sunt cei care desi ai facut ceva rau sunt alaturi de tine neconditionat,evident vorbesc de adevaratii PRIETENI.

2 comentarii:

Vick spunea...

Pai si poti invinovati pe cineva ca asculta ratiunea in loc sa-si asculte inima? Ce faci daca iti asculti inima? Iei provocarile in piept fara sa te gandesti la ce urmeaza, fara sa faci o valuare a posibilelor pagube.
Si ti-o iei fix in dinti de cele mai multe ori. Cate esecuri poti suporta? 1? 2? 10? Si ce se intampla dupa? Iti zic eu: ori te obisnuiesti si nu-ti mai e frica de ce se poate intampla (cazuri rare dupa parerea mea) ori o iei pe antidepresive (care culmea, mai mult rau fac decat bine) ori deschizi larg geamurile si plonjezi cu cateva etaje mai jos.

Imi tin inima in cusca, o mai las libera din cand in cand, cam de doua ori pe an. Cand lucrurile incep sa mearga prost ii interzic sa mai iasa pentru alte 6 luni. In rest? Troneaza ratiunea!

Un om normal spunea...

Poza ma face sa-mi doresc sa traiesc intr-o lume a umbrelor.. si asta spus in cel mai pozitiv fel cu putinta :)

Un produs Blogger.

© I'm in love with spring!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena