26 decembrie 2010

Dorinte.Am nevoie de o zi ploioasa.De un timp bun pentru ganduri.Am senzatia ca nu m'am mai gandit la binele meu de ceva vreme.Mereu incerc sa rezolv problemele prietenilor,sa ii fac mandri , si pe ei , dar si pe mine de daruirea mea.Acum,sincer,as vrea sa ma ajut pe mine.Sa imi pun in ordine absolut toate ganturile,toate reusitele si toate esecurile lui 2010.Marti.Da marti va fi ziua mea cea mare,ma voi aseza la birou si voi face o lista.Gata m'am hotarat.Sper sa gasesc si lista de dorinte pe 2010 sa vad ce am reusit sa duc la bun sfarsit si ce nu.Imi amintesc de doua dorinte,din fericirea sau din pacate una din ele a fost indeplinita ,iar una nu.Cea indeplinita vi'o pot spune :sunt mandra ca am luat PERMISUL.Dorinta neindeplinta nu o zic,va fi si pe lista din 2011 , si stiti voi dorintele spuse nu se mai indeplinesc.

Am avut destulea realizari anul acesta ,de care sunt foarte mandra!In primul rand stiu ca am niste prietene pe care ma pot baza (Carla,Andreea,Mada,Ana - toate sunt pe primul loc),am parinti pe care ii ador si nu in ultumul rand un "card roz" :)) .

Ce se va intampla la anu'? Sincer nu stiu ,dar ca dorinta a anului va fi sa trec cu bine de BAC in rest pot sa zic ,ca voi incerca sa fiu mai intelegatoare,sa ma bucur de fiecare zi cu soare ,sa invat mai multe si alte chestii de genu'.

In rest?!Hai cu 4 iulie mai repede sau mai incet.Nici eu nu stiu inca!

Anne's feat. Papa Jr. - Mi-e dor.mp3


1 comentarii:

Don spunea...

Bunicul meu zicea ca daca atunci cand mori ai cel putin 2 prieteni adevarati, ai trait o viata buna. Sa te bucuri de ei :)

Un produs Blogger.

© I'm in love with spring!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena