3 august 2010

Vara trecuta.


Intre timp a aparut C. , dar sincer tind sa cred ca a aparut degeaba.Gandul tot la tine se duce.Frate deja nici nu mai stiu ce simt,ce sa cred.Inca tin la tine ca acum un an sau deja ai devenit o rutina in mintea mea si de aceea nu mi te pot scoate de minte?Credeam ca daca a aparut C. te voi uita, nu iti voi mai da atentie.Puteam sa jur ca voi crede in ceea ce zic altora, ca nu ma mai gandesc la tine, ca imi esti indiferent, desi in sinea mea mereu ma gandeam cati fluturi voi avea in stmac cand te voi revedea...

Nu mai e mult si facem anul de cand ne cunoastem , se face anul de cand nici nu iti trece prin cap ce simt eu .11!Da,11 octombrie.

Luni ,cand am venit de la mare,am avut asa un impuls sa vad cum eram "Vara Trecuta" (vorba melodiei).Ei bine mi'am dat seama ca acum fix un an eram cea mai fericita, sau ma rog nu neaparat fericita, ci mai degraba entuziasta de ceea ce urma.Dupa ce m'am uitat in arhiva inevitabil au urmat amintirile.

Imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri cand ne'am vazut sa mergem in oras.

Ma asteptai in statie , cu o tigare in mana , rezemat de gard.Erai asa ... nu stiu cum , dar mi'a placut enorm acea
imagine.Desi mi'ai zis cand ai plecat e acasa, nu de alta dar sa nu intarzii, degeaba, tot am intarziat.Am tranversat spre tine, te'am privit .Nu imi venea inca sa cred.M'am apropiat si m'am ridicat pe varfuri sa te pup.Doamne ... cum miroseai,acea mireasma pot sa zic ca pur si simplu m'a ameti.As fi oprit timpul in loc numai sa te mai "simt" umpic.In ziua aia ochii ti'au fost verzi.Stop!

Incep sa cred ca esti singurl meu subiect de vis.Uneori ma gandesc daca ai ... fost.Spre "nefericirea" mea am dovada ca ai fost.O tin cu mine in portofel peste tot pe unde umblu.Asa stiu ca totul a fost real , ca de atunci toate acele ganduri au fost trimise catre "cineva", desi acel cineva nu stie si nici nu va stica acesti posturi ii sunt adresate LUI.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Milk Chocolate spunea...

Imi place mult cum iti descrii fiecare senzatie, fiecare sentiment de care erai constienta. Mi se pare ca scrii foarte sincer si asta imi place. Abia astept sa-ti vad noua postare;).

A. spunea...

Multumesc frumos pentru aprecieri, te mai astept. :)

Un produs Blogger.

© I'm in love with spring!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena