22 aprilie 2010

Astazi.


Astazi si'a amintit multe,dar pe langa asta i s'a facut dor,un dor nebun de un fraer pe care nu l'a mai vazut de mult.
Astazi a trecut intentionat pe langa casa lui,ar fi dorit ca din pura "intamplare" sa ii iasa in cale zambind,dar in acelasi timpregreta ca a mers pe acea parte si se ruga in sinea ei sa nu ii apara in cale pentru ca intr'o secunda inima i'ar fi luat'o razna si bineinteles ar fi ramas fara cuvinte.
Astazi i'a simtit ultima imbratisare,a calatorit in timp si s'a trezit intr'o zi de iarna,friguroasa,intr'un pub din Victoriei; i'a simtit parfumul!
Astazi mai mult ca oricandregreta.Regreta ca nu si'a apropiat "trecutul",regreta ca desi l'a avut in mana,l'a lasat sa se strecoare printre degete.A pierde înseamnă pur şi simplu a învăţa cum să
câştigi.

2 comentarii:

Mihaela spunea...

Buna,

Sunt Mihaela Butnaru, de la bookblog.ro, poti afla mai multe despre mine de acolo sau de pe blogul personal (http://masa-pustie.blogspot.com). Momentan lucrez la un studiu despre comunicarea pe bloguri si am nevoie sa imi raspunzi la 16 intrebari despre blogging. Daca te intereseaza sa participi la acest studiu, trimite-mi un e-mail la adresa mihaela.butnaru@gmail.com si iti voi da toate detaliile. Participind poti cistiga, prin tragere la sorti, un premiu surpriza.

doryanna spunea...

Imi place cum scrii!E atat de greu sa-ti accepti prezentu',uneori...

Un produs Blogger.

© I'm in love with spring!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena