4 februarie 2010

Ce trebuie să ştii despre GEMENI?

Despre gemeni trebuie să ştii că se pricep cel mai bine la a te învinge, nu contează domeniul, că e un simplu joc de cărţi, şah, table ori e în discuţie un job, aceştia urmăresc să te învingă prin orice mijloace. Aşadar fugi sau înarmează-te cu încă 2-3 creiere fiindcă în alt mod n-ai să-i ţii piept geamănului. În capul gemenilor sălăşluiesc minţi luminate ce au un singur scop, acela de a te pune la respect oricine ai fi.

Cum recunoşti un geamăn? dacă gemenii ar fi fost lucruri, aceștia ar fi fost camere de filmat, reportofoane, sateliţi ori sonare. Nu există nimic pe lume ce odată întâlnit de un geamăn să nu fi fost luat la purifict din toate părţile. Dar cel mai simplu mod de a recunoste un geamăn se face punându-i o întrebare la care toţi răspund negativ : ”ai de gând să te căsătoreşti vreodată?”

La locul de muncă: dacă eşti patron, geamănul e mână ta dreaptă, n-o fi el la fel de bârfitor că tatafloricica, dar în câteva secunde pune la curent cu tot ce se . Geamănul se plictiseşte relativ repede de un loc de ( acesta nu e pe placul lui). Dar e aşa cum se cuvine, el face tot ce-i pentru a la capacitate .

Profesii: având vedere calitatiile de care dispune geamănul ar excela profesii precum spion, reporter, ziarist, scriitor, redactor, actor. (super fun,sa adaug si "reporterita la presa de scandal? =)) nu de alta da tocmai mi s'a spus acum 2 zile )

Compatibilitate: cu persoane asemănătoare.


Viața de familie: e prins geamănul e iubitor(are un mod diferit de a o arăta), fidel, ocrotitor cu cei dragi pe oricine -i strice armonia. Iubeşte copii, deși și-ar dori venirea lor pe lume fie asemănătoare cu cea a puilor de

Sfat: dacă vrei să conviețuiești cu un geamăn, ţine regim a.i să nu depășești 69kg, fă multe activități intelectuale fiindcă gemeni nu acceptă minți rigide, în plus asigură-te că ai o condiție fizică deosebită fiindcă gemenii se plictisesc repede şi vor să călătorească cât mai mult. Gemenii sunt persoanele care te pot transformă fie în nemuritor fie într-un skizoid ce așteaptă pe şine culcat cu nerăbdare venirea trenului

1 comentarii:

Romina spunea...

nice post.

mi`am amintit ca si mama are un frate geaman.

Un produs Blogger.

© I'm in love with spring!, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena